Jeg er bitt av basillen, og skal fra og med nå bruke store deler av lønningene mine på speltlomper! Jeg mener, om du for eksempel bytter ut brød med en speltlompe, så sparer du mange kalorier. Én lompe inneholder 43 kalorier og en «vanlig» brødskive inneholder 101. Det kommer selvfølgelig ann på hva slags brød du kjøper, men det vi pleier å  ha, inneholder 101 kcal pr.skive. Enkle forandringer som kan hjelpe ganske mye i lengden. 

MEN, jeg testet i hvertfall lompene til frokost i dag. To stk med pittelitt smør, sukrin og kanel, og én med mager kyllingost og to skiver kalkunfillet. Sistnevnte likte jeg best, og jeg fikk bare lyst på enda mer!  Nå skal jeg drikke opp den hjemmelagde kakaoen min, som var mye mer usunn enn det jeg trodde den skulle være. Så fra nå av skal jeg holde meg til kakaoen som hører til kaffemaskinen vår.  Så blir det snart en treningsøkt på denne frøkna her.