God morgen! Nå har jeg faktisk vært våken en god stund allerede, og har fått med meg både tv-shop og starten av God morgen Norge. Veldig deilig å våkne tidlig de dagene jeg har kveldsvakt! Koselig å kunne si hade til A før han drar, starte dagen med en kopp kakao, telys og koselig tv. Jeg føler at jeg har det veldig bra her jeg ligger under den varme dynen min, mens det er snøstorm utenfor. 
Nå skal jeg være litt seriøs og forsøke å finne ut hva jeg skal gjøre med livet mitt. Jeg tenker selvfølgelig på studier og utdanning, for det er nemlig ikke så veldig lett å finne ut av. I dag tidlig våknet jeg og var plutselig veldig gira på å bli flyvertinne, men i går kveld var jeg på eiendomsmegling… Søndag kveld skulle jeg bli journalist. Så ja… Dere skjønner greia!

Håper dere har hatt en fin morgen, og at dagen deres blir enda finere!