At man skal fryse så fælt da! Etter å ha kommet hjem fra jobb har jeg gått rundt i leiligheten med gåsehud over hele kroppen og hakket tenner, haha. Jeg ligger derfor med to par ullsokker på meg, parret jeg fikk fra  topping for en stund siden er  veldig gode å ha på kvelder som denne //sponset produkt// . I tilegg har jeg dratt på meg joggebukse, genseren til A, pakket meg inn i dynen min og har tredd på meg en… LUE! Og jeg fryser fortsatt… Det er sikkert fordi det er halloween. 

For å få varmen i kroppen skal jeg bruke siste tiden før leggetid, til å se på American Horror Storries. Linn tipset meg om denne serien her om dagen, og jeg blir nesten like redd av denne som av The walking dead. Så den er ganske bra! Uheldigvis for meg så må jeg se den alene i kveld, siden A skal tidlig opp i morgen. Men det er Halloween, det er obligatorisk at man må se på noe skummelt, jeg er tøff og jeg er veldig snill så det kommer sikkert ikke noen martyrer og tar meg i natt heller.