Oioi for en uke! Jeg har kun oppholdt meg i den nye butikken og har kun vært hjemme for å sove de siste dagene. I dag starter jeg ikke før klokken fire, og skal derfor kose meg litt ekstra her hjemme nå. Trening og sunn mat har det blitt veldig lite av denne uken, da vi kun har fått i oss litt sjokolade og noen fruktbiter mens vi har jobbet i butikken. Men akkurat i dag, orker jeg faktisk ikke å trene, for føttene og ryggen er helt ødelagte etter å ha stått og gått i MANGE timer hver eneste dag. Jeg er faktisk støl i beina uten å ha trent! 
Den store åpningen av Strømmen Storsenter var i går, og vi hadde det kjempegøy på jobb. Jeg koste meg i hvertfal masse, og syns det var veldig stas å ta i mot kunder og gi god service. Det var helt sinnsykt med folk på senteret i går, og alle jentene på jobben var så flinke! Jeg trives kjempegodt, og gleder meg masse til i kveld. (Krysser fingrene for at det er like mange folk i dag) For de av dere som bor i nærheten av en Oasis butikk, så kan dere nå få 20% rabatt om dere kjøper det nyeste ELLE bladet, hvor det ligger en kupong og venter på deg. Vi har masse fint i butikken nå, og jeg gleder meg til å kjøpe inn litt nytt arbeidstøy til meg selv!

Nå skal jeg spise litt mer druer og lese igjennom bladet mitt! Ha en fin dag alle sammen, og jeg lover at bloggen får flere oppdateringer så snart denne uken er over, og arbeidsdagene blir mer normale.