Tjohei! Flere enn meg som er trøtte i dag? Jeg begynte drømte at edderkopper invanderte butikken i natt, og fikk derfor ikke sovet noe lenger enn til klokken fem i dag… Herregud så tidlig, men jeg følte det var ederkopper i hele sengen, så jeg hadde ikke noe annet valg enn å stå opp.

Av ren nysgjerrighet søkte jeg opp hva det betyr når man drømmer om edderkopper, og i følge drømmetydning.no så betyr det visst at jeg har hellet med meg akkurat nå. Virker faktisk som at mitt største ønske skal bli oppfyllt også! Bare se her. Så det er jo bra da, selvom jeg heller hadde likt å få sove de ekstra timene i stede. 

Siden jeg stod opp så tidlig fikk jeg derfor god til til å lage en ordentlig frokost! I dag ble det noe så godt og enkelt som, knekkebrød med egg, avokado og mager kyllingost. Også snek det seg inn en kopp kakao som dere ser… Kjempegod frokost altså, og jeg har planer om å ha det samme til lunsj i dag!

Nå er jeg ferdig stellt, frokosten er spist opp og den forferdelige ryggen min har fått noen timer med hvile, så nå er jeg straks klar for litt jobbing igjen! Skal bare se litt på God Morgen Norge først :-)