Dere kan jo gjette hvem som sovnet som en stein etter ryddingen og frokosten i sta… Jeg skulle bare se litt på reprisen av «god morgen Norge» så maten fikk sunket litt før treningen. Men plutselig var jeg i drømmeland og våknet ikke før én og en halv time senere, veldig forundret over hva som hadde skjedd og alle de rare drømmene jeg hadde drømt.
Men nå har jeg fått på meg treningstøyet igjen, og er klar for ukens fjerde treningsøkt. I dag blir det styrke på bein og rumpe tror jeg. Jeg holder jo på med «the butt project» som dere vet, så da blir det mye rumpetrening om dagen. Jeg har trent hele kroppen så langt denne uken, og kan derfor kose meg litt ekstra med mine favoritt rumpe-øvelser i dag. Som du kan se her 
Jeg regner med at det er flere av dere sprekinger som legger til en treningsøkt denne fredagen? Jeg syns i hvertfall de av dere som deler treningen med meg er kjempeflinke!

Jeg har foresten en ny treningstopp som dere kanskje ser! Mye rosa om dagen… Den kjøpte jeg på Gina Tricot når jeg var i Oslo på onsdag, og jeg liker den kjempegodt. Det eneste jeg syns er litt «rart» er at den er litt vid nederst… Føles litt merkelig, men det er jo bare greit, for da ser ingen magen min! Hehe.