Nå ble det VELDIG MANGE bilder av meg i dette innlegget her, men dere overlever vel… Men det jeg vil vise dere da, er at en av de første stedene man ser vektnedgang er tydeligvis i annsiktet. Jeg ble derfor sittende oppe i natt for å finne frem gamle bilder av trynet mitt i natt. Jeg fikk latterkrampe av noen bildene, men de legger jeg IKKE ut på bloggen! Ulempen med å ha blogget i 4 år er at mesteparten av bildene finnes på google! Jeg var absolutt ikke forferdelig stor før, og led ikke av skadelig overvekt, nei nei nei. Men jeg var betydelig større, noe man ser lett på disse bildene. Nå har jeg jo en hake!

Veldig interessant å se på gamle bilder altså, gøy og se hvordan man har forandret seg, både på godt og vondt! Ser jo at håret har fått igjennomgått en del også. Fjortissbilder var det lite av her heldigvis, men da var håret mitt platina, gult og oransje på en og samme gang, så det er kanskje like greit? Hva syns dere var finest foresten, mørkt eller lyst?