Jeg er ikke så sur som jeg ser ut som altså…bare litt trøtt. 

I dag skal jeg ha treningsfri pga den J#**@ betennelsen… jeg må kanskje vurdere noen form for «behandling» om jeg har planer om å ikke være plaget med dette hele tiden.

I stede skal jeg være verdens beste storesøster og ta vare på lillesøster Mia, som har fått hjernerystelse stakkars. Men hva finner man på når man ikke kan se på tv, ikke data eller  ikke kan gjøre noenting? haha, hva gjorde man før liksom! Vi finner nok på noe, kanskje jeg skal lese fifty shades høyt for henne, så er jeg sikker på at hun aldri tør å nærme seg noen kjekke gutter! Neida…

Jeg har også planer om å besøke oldemoren min i dag, som jeg ikke har fått sett på en liten stund. Jeg har vokst opp i samme hus som oldeforeldrene mine, så det er klart at man savner dem når man ikke bor sammen lenger. Jeg gleder meg i hvertfall veldig til å tilbrine noen timer sammen med henne.

Håper dere får en fin onsdag, verdens beste lesere!