Motivasjonen og energinivået har virkelig ikke vært på min side de siste dagene… Jeg har hatt så mange fridager, noe som gjør at jeg er lenge våken om kvelden og kommer veldig sent i gang dagen etter. Fler som kjenner seg igjen kanskje? Men for å få opp humøret denne onsdags morgenen har jeg lagd en liten kollasje for meg selv (og til dere), slik at vi forhåpentligvis får trent på oss litt endorfiner.
De fleste bildene er fra weheartit og kan sees på profilen min her
Det er flott at jeg la meg tidlig i går, men det hjelper fint lite når man ikke får sove. Men i dag har jeg tatt meg selv i nakkeskinnet, satt på vekkerklokken, 100% innstillt på å få så mye ut av dagen som mulig! Jeg skal starte dagen med en skikkelig cardio-økt, etterfulgt av litt mat-shopping, matpakkelaging og deretter jobb. Dette kan ikke bli annet enn bra, og forhåpentligvis blir jeg så utslitt av dette, så jeg sovner tidlig i kveld! 

Ha en fin dag! ♡