20120908-185844.jpgOhnooo! Bare tuller… Men jeg ser at det er mange av dere som spør om jeg aldri spiser noe usunt. Men som dere ser så kjøpte jeg meg en eplemuffins i sta mens jeg jobbet. Ikke bra, men det er heller ikke krise. Som jeg pleier å si på mailene jeg får av dere…alt med måte. Jeg er flink til å trene hver uke, jeg veier ikke maten min lenger, men jeg er fortsatt flink med maten og tenker logisk. Det er greit med en spisedag for eksempel, men det er liksom ikke en unnskyldning til å hive innpå med en stor sjokoladeplate, en bollepose, en stor coca-cola og kanskje is med sjokoladekrem og nonstop etterpå. . . Kos deg, men igjen…alt med måte. Lag deg endten sunnere varianer av det jeg nevnte her, eller kjøp deg en liten sjokolade eller hell potetgull i en mindre bolle (som kun er til deg).  Ville bare vise dere muffinsen min, så dere ikke tror jeg er superfoodwoman… For det er jeg absolutt ikke. Jeg har ikke tro på dét å være helt manisk, men heller det å finne en balanse med både trening og sunn mat, slik at du faktisk kan skeie ut med god sammvittighet.