Kosedressen er på plass og jeg er klar for en tidlig kveld. Denne dagen har virkelig gått i ett!

Jeg startet dagen med å stå opp tidlig, vaske tøy, gå turer med Hera, vært på intervju. Vasket deretter litt mer tøy, trente, kjørte Camilla til Rygge… Kjørte tilbake, og nå er jeg her. Ble sliten bare av å skrive dette!

Jeg rakk ikke være på treningssenteret mer enn én time i dag. Måtte jo se den nyeste episoden av the kardashians før jeg dro! Det ble derfor styrke og 5 km på mølla i stede for 1 mil.  Svett og god ble jeg uansett, men i morgen, DA skal jeg virkelig løpe som jeg aldri har gjort før.

Veldig motiverende og hyggelig at så mange av dere har tro på at jeg klarer det!

Håper dere har hatt en fin torsdag. I morgen er det fredag, og starten på en ny helg! Fantastisk  ♥ 

Nå må jeg legge Hera i sengen sin, for hun driver og gasser meg ned med ekkel fis. Skinnet bedrar sier jeg bare. Huffoghuff  neida… men det lukter ikke godt!