Da var det på tide med litt trening igjen! I dag er planen å kjøre litt øvelser på rumpa, og litt øvelser for å styrke ryggen min.
Dagens rumpeøvelser:Knebøy med stang  ♥Barbell Hip thrustUtfall med handtler
De «vanlige» ryggøvelsene blir droppet i dag, da ryggen min er værre enn noen gang. Men jeg kan godt ta noen bilder senere i kveld, av de ryggøvelsene jeg tar for å trene opp ryggen min. Vet det er noen av dere som har etterlyst disse! 

Jeg har akkurat ladet opp Nike+ klokken min også, så mest sannsynlig blir det en aldri så liten joggings også. Jeg har lyst til å klare 1 mil i dag! Jeg har jo ikke prøvd det ennå, så jeg har jo ikke peiling på om jeg klarer det eller ikke. Oppdaterer dere senere i kveld om hvordan det gikk! 

Btw: Er ikke den nye treningstoppen min utrolig fin? Elsker fargen!