Denne fridagen har vært helt perfekt. Jeg har sovet lenge, ryddet og vasket kjøkkenet, gått turer med Hera, trent med Camilla og spist middag hos bestemor og bestefar. En helt perfekt start på uken etter min mening. Nå har jeg pakket meg inn i genseren til (min favorittgenser) og koser meg med et glass pepsi max, en boks med ananas og mine to favorittblader. 
Jeg skulle ønske jeg hadde mer penger, så jeg kunne fyllt opp hele skapet mitt med nye basisplagg av god kvalitet og riktig størrelse, men akkurat nå får jeg fortsette å bruke det jeg har. Jeg får i hvertfall vente til studielån er betalt, en fastjobb er fikset og en fastlønn på kontoen hver måned. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si dette her, men en av de størte hverdagsproblemene jeg har nå for tiden er at klærne mine ikke passer. Men i motsetning til tidligere er de nå for store… Veldig iriterende til tider.
Nå skal kvelden nytes i armkroken til med Hera på fanget, med noe fint på tv og noe godt i glasset. Ryggen min har foresten låst seg skikkelig igjen, og jeg har knasket smertestillende siden middagen hos besteforeldrene mine. Jeg er derfor kjempetrøtt nå, så det tar nok ikke lange stunden før jeg legger ned boken min og ligger siklende på puta. Krysser fingrene for at ryggen er bra i morgen! Jeg er så lei av å skrive at jeg har vondt i ryggen til dere hele tiden. . . hehe

Ha en fin kveld alle sammen!