Dette er ikke kun en treningsblogg. Jeg er en jente og jeg gjør mye annet også. I dag fant jeg blant annet ut at jeg skulle prøve meg på å lage » Ombre Nails». Så nå har jeg «Ombra nailsa», og tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg gjorde det.
Du trenger en svam, to negllakker i forskjellige farger, blank lakk, q-tips og negllakkfjærner.
Først påfører du et lag med en av negllakkene og venter til det er tørt.
Klipp av tuppen på den ene q-tipsen slik at du har noe å blande negllakkene sammen med… se bildet under.
Legg noen dråper av hver farge tett inntil hverandre, og bruk q-tipsen til å blande kantene sammen. Dypp deretter svampen på negllakken, og press det på neglen. 
Når alle neglene er fyllt opp av to fine farger, venter du til det har blitt tørt. Så påfører du litt blank negllakk. And that’s it!