Vi er ikke lenger i det stadie at vi teller dager, uker, timer og måneder. Men her om dagen satt jeg og tenkte på hvor glad jeg er for at jeg er kjæresten til en så fantastisk gutt som A♥ og da dukket det plutselig opp en dato i hodet mitt. 23.Juli. 2009. Det var den dagen jeg egentlig ikke hadde lyst til å gjøre annet enn å ligge under dyna og forsvinne fra alt sammen.
Så ploppet det opp en melding på msn, hvor en kjekkas jeg ikke hadde pratet med på flere år, lurte på om jeg ville treffe han. Noe jeg også gjorde, og etter denne dagen har det kun vært oss to. 

Vi har jo ikke det ordentlige jubileumet før 11.Oktober, men alikevel… Ganske koselig å tenke på at det har gått tre år allerede. Jeg er i hvertfall veldig lykkelig, heldig og fortsatt like håpløst forelsket som for tre år siden.  Og dette er noe jeg håper alle av dere lesere får oppleve en gang.

Et veldig klissete innlegg, men dere overlever det håper jeg