Kan du skrive noe om hudrutinene dine? Gode matvarer for huden? Du har så nydelig pen hud : )

Helt ærlig, så er jeg egentlig ikke så veldig flink til å ta vare på huden min. Eller jo, men til en viss grad, for jeg er ikke like flink hele tiden. Jeg må også si det at jeg har hatt mye problemer med kviser og tørr hud tidligere, men det har heldigvis forsvunnet med alderen og litt gode kremer på resept fra legen. Jeg får kviser i ny og ne, men med disse tipsene så pleier de å forsvinne nesten like fort som de kom. Mye av dette er tips du sikkert har lest hundre ganger før. Men det er i hvertfall de erfaringene jeg har gjort meg, og det som har funket best for meg også.
  Solkrem
Jeg bruker aldri lavere enn faktor 30 i annsiktet når jeg skal sole meg. Jeg har til og med brukt faktor 45 i ansiktet, på halsen og på brystet. og JA, jeg blir kjempebrun i annsiktet forde. Den eneste forskjellen er at fargen holder mye lenger, og jeg flasser aldri! På resten av kroppen pleier jeg å bruke faktor 20. (og litt olje med faktor på ben og mage) 

♥ Vann og te
Nå får jeg alltid i meg mye vann de dagene jeg trener, men jeg forsøker å drikke minst to liter med vann hver dag. Uansett om jeg trener eller ikke. Vann renser kroppen vet dere, og for de av dere som sliter med mye vann i kroppen. Vann hjelper mot det også, tro det eller ei. Jo mer vann du drikker, jo mindre vann får du i kroppen. Så, good bye hovne ankler, legger og håndledd! Ellers så pleier jeg å drikke mye te. Grønn te aller helst!
Sunn mat
Er det perioder hvor jeg har spist mye fast food, så er huden min det første som sier i fra. Selvfølgelig, skal man få lov til å spise litt crap-food, men huden setter nok mest pris på ren mat. Grønnsaker, rent kjøtt og vann.

Ta bort sminken 
Er det noen guider til fin hud som ikke har med dette tipset? Nei, tror ikke det. . . Jeg er veldig dårlig på dette her til tider, men jeg merker at huden min er mye finere når jeg har vært flink med å fjærne sminken før jeg legger meg. Rens annsiktet før du legger deg og når du står opp. Selv skrubber jeg også huden 2 ganger i uken.

Jordnøttolje
Dette er en «hemlighet» vi har i familien. For min tippoldemor hadde visstnok minimalt med rynker da hun ble gammel. Hun klappet inn huden med litt jordnøttolje hver eneste dag, så om dette er genetisk eller om det er et sykt bra tips, det vet jeg ikke. Men jeg prøvde i hvertfall ut dette her for en stund siden, og huden min var alltid glatt og fin! Du får kjøpt jordnøttolje på apoteket. Bruk en vattdott og klapp det rett på den nyvaskede huden din.
Fuktighet
Bruk gode kremer over hele kroppen. Selv har jeg ingen fine kremer til annsiktet akkurat nå, men jeg er avhengig av Body Shops Boddy butter. Helst med kokkos-lukt.

 Badsstue
Jeg føler at huden min er mye glattere og finere etter et par besøk i badsstuen på treningssenteret. Det er jo ganske logisk også, for man svetter jo helt enormt når man sitter der.