Helt fantastisk vær å gå tur i her i Lillestrøm i dag. Jeg var flink og tok på meg solkrem i fjeset før jeg gikk ut, og det tror jeg var lurt. Håper solen blir her en stund nå. Nala og jeg gikk i 50 minutter, og i følge Nike klokken min så var runden på 5,20 km, noe jeg er ganske fornøyd med på en ellers så slapp søndag. Nala fikk i hvertfall løpt i fra seg, og ligger rett ut i gangen nå. Stakkars liten er så sliten, hihi.
Om du sliter med å komme deg ut på tur, eller ikke har mulighet til å trene på treningssenter, så anbefaler jeg deg å låne en hund, eller kanskje til og med kjøpe en (hvis du har tid til det). Det er utrolig koselig selskap på tur, og om du er en hundeeier så har du aldri noen unnskyldning for å ikke ta den turen heller. . .

Nå skal jeg kose meg med min kjære og nyte det fine søndagsværet. Ønsker dere en kjempefin søndag