God søndag jenter og gutter  Håper alt er bra med dere! Det ble en litt sen frokost på meg i dag, men veldig god… Jeg holdt nemlig på å kjede meg ihjel her hjemme i går, og ble veldig glad da jeg ble bedt med ut av Linn. Alltid like morsomt å dra ut med henne… Selvom jeg kom meg i seng litt for sent…
Dagen i dag har i hvertfall vært veldig fin så langt. Jeg våknet opp med det søteste sovefjeset til A ved siden av meg (gjør jo egentlig alltid det), har spist en deilig frokost, med både proteiner, nøtter og litt frukt. Jeg har ikke lagd pannekakene «mine» på kjempelenge, så det var veldig godt med litt pancakes i dag! Oppskriften finner du her.
Når siste skvetten med kaffi er drukket opp så skal jeg ta med meg Nala og gå en lang søndagstur. Jeg har funnet en runde som er på litt over 5 km, noe som er veldig godt for Nala, og veldig godt for meg. Senere blir det kanskje en treningsøkt på Golds sammen med A Denne dagen skal jeg ta litt som den kommer. Det er jo tross alt søndag!