Vet dere hva! Jeg er så glad akkurat nå… Vi bestemte oss for å trene litt i dag, til tross for at det er lørdag, kjedelig vær og kosedag. Men det viste seg å bli min beste treningsøkt på lenge. Jeg startet med litt styrkeøvelser på bryst og skuldre:
Incline dumbbell presses Cable crossover Sidehev med manualer Frontløft med manualer og Skulderhev med manualer.

Men dette var ikke det som gjorde treningen helt super! Jeg bestemte meg nemlig for å teste ut tredemøllen igjen i dag, ettersom at leggene mine ikke har vært så vonde i det siste. Og tror dere ikke at jeg klarte å holde på i 25 minutter med intervaller da? Joda, og det var så innmari deilig! Herregud som jeg har savnet å løpe. Svettet som er gris, men det var bare godt. Det eneste som ikke er så godt akkurat nå det er ryggen min, men den glemmer jeg litt nå. Jeg er storfornøyd med dagens treningsøkt!