Kaffekoppen er tom, bladene er bladd igjennom og en enkel frokost ligger i magen. Denne morgenen har vært veldig fin, for i dag våknet jeg faktisk før gressklipperen til kommunen, og jeg har rukket mye på kort tid. Jeg har en følelse av at denne dagen kommer til å bli veldig bra, til tross for at solen jeg fikk beskjed om at skulle være her når jeg stod opp, ikke er her alikevel…
I dag skal jeg bruke mye tid på å shine opp leiligheten. Jeg skal i hvertfall forsøke, selvom ryggen min sier ifra at jeg ikke får låv  til visse ting. Det beste jeg vet er å sitte i leiligheten når alt er på riktig plass, når det lukter grønnsåpe i dét jeg går inn døren, og når jeg kan gå fra rom til rom, uten å tenke at: Dét der må jeg rydde snart… Og akkurat sånn skal jeg ha det i kveld! Kjøkkenet er allerede tatt, men jeg har fortsatt en del rom igjen.
Ellers så må jeg minne dere på at konkurransen fortsatt er i gang, så om du ikke har meldt deg på har du fortsatt muligheten til det. Bare trykk her.  Ha en fortsatt fin dag alle sammen!