Hva slags (protein) shake bruker du? 

Jeg bruker en shake som heter Whey Protein med sjokolade og blåbær smak. Personlig så har jeg ikke testet ut noen andre shaker faktisk, så jeg har vært veldig heldig med å finne en jeg liker på første forsøk! Smaken minner meg egentlig litt om Litago milkshaken, og det er ikke feil.

Hvor kjøper du dette? 
Jeg har kjøpt denne shaken på Golds gym (der jeg trener) men jeg har sett at de selger denne på helsekosten også. Hvis ikke så finner du den helt sikkert på nettet.

Når tar drikker du shaken? Hvor ofte og hvor mye?
Jeg har ikke vært så veldig flink i det siste, men jeg pleier å ta en shake rett etter trening. Endten blandet ut med 2 dl melk, eller som en iskakao. Da bruker jeg også en dæsj med kakaopulver oppi. Oppskriften på det finner du HER. Jeg pleier ikke å drikke dette mer enn én gang om dagen. Men jeg vet om fler som drikker det som mellommåltid.

Nå har det endelig kommet ekstra lettmelk i stor kartong også! Noe som er helt supert, for da blir det jo enda færre kalorier for de som er opptatte av det!