Hei alle sammen og god mandag!  Jeg har akkurat kommet hjem fra atter et besøk hos kiropraktoren, men nå kjennes det faktisk ut som at ryggen begynner å bli bedre (så lenge jeg ikke bøyer meg, vrir meg eller sitter stille, haha)ENDELIG! Jeg har fått et slags treningsprogram for ryggen min nå, som jeg gleder meg til å teste ut senere i dag. 
Ellers så må jeg bare fortelle dere det, at jeg har masse planer for bloggen denne uken. Det er så mange som spør om en detaljert plan over hva jeg spiser osv i løpet av en hel uke, så nå noterer jeg ned alt, tar bilder og skal fikse en oversikt til dere. Are you happy now? I tilegg til dette, så har jeg har fått til et samarbeid med et veldig spennende produkt i dag, så i ettermiddag kommer det en konkurranse til dere! Noe jeg gleder meg veldig til, for jeg har ikke hatt konkuranse på bloggen før. Følg med!