♥ Gjør du spesielle øvelser for å trene magen, eller har “fettet” på sidene og foran minsket som følge av resten av treningen? Hvilke mageøvelser er det du gjør? 

Akkurat nå så tar jeg ingen mageøvelser, på grunn av den dumme ryggen. Men før alt dette tullet skjedde så pleide jeg å ta disse øvelsene.

 Planken (dette pleier/pleide jeg å ta etter hver eneste treningsøkt faktisk)
 Beinhev
 Incline leg raises
 Siderotasjon med medisinball

På hver øvelse pleier jeg å ta 15 repetisjoner 3 ganger. Forstod dere det? Men som med resten av kroppen så har det ikke noen hensikt å kun ta mageøvelser om du vil ha en flat mage. Du må som jeg har nevnt tidligere, trene hele kroppen i tilegg til cardio/kondisjonstrening. Selv så jeg raskest resultater på magen og magefettet som du spør om, når jeg startet å løpe intervaller. Men om dette er vitenskapelig bevist eller om det bare er noe jeg har fått for meg, dét vet jeg ikke. Så for å svare direkte på spørsmålet, fettet på magen har minsket i følge av resten av treningen og et litt sunnere kosthold.

♥ Kan du legge ut flere bilder av magen din?
 

Here you go