Kan du skrive litt om hva du spiser på en vanlig dag? Ca hvor mange kcalorier får du i deg om dagen?

I følge Shape up så skal jeg få i meg nesten 1500 kcalorier i løpet av en dag. Dette føler jeg går helt fint, men det er jo dager hvor jeg har trent, hvor dette kan være litt vanskelig. Men jeg stresser ikke med det. Jeg spiser når jeg er sulten, jeg spiser det jeg har lyst på, men alt med måte! Jeg pleier skjeldent å planlegge hva jeg skal spise i løpet av en dag, da dette bare blir stress i mine øyne. Men her har dere en liten oversikt over hva jeg liker å spise til de forskjellige måltidene. Jeg spiser selvfølgelig ikke alt dette i løpet av en dag, men én av tingene.

Frokost
Sitron skyr med valnøtter og eple
Pannekaker av havregryn, egg og sukrin
Ryvita knekkebrød  med kalkunfillé
Eggerøre av eggehviter, med asparges og kalkunfillé
Riskaker med ost og kalkunfillé

Lunsj
Omelett med kalkunfillé og tomater
Sitron skyr med valnøtter og eple
Ryvita knekkebrød med mager kyllinost
Toast med ost og kalkunfillé
Kyllingsalat med cottage cheese og egg

Når det kommer til middagen så har jeg det egentlig sånn at jeg spiser det som blir lagd til meg, det jeg har i kjøleskapet av supper, kjøtt og grønnsaker. Jeg har heller prøvd å ha sunne måltider resten av dagen, mens middagen den får være i fred.

Middag
Taco (dropper som regel lefsene og spiser heller en form for tacosalat)
Tomatsuppe
Kremet aspargessuppe
Lapsskaus
Ovnsbakt kyllingfilé og grønnsaker
Kyllingsalat
Spagetti og kjøttdeig
Biff og grønnsaker
Fyllt paprika

Kveldsmat
 Eggerøre av eggehviter, med asparges og kalkunfillé
 Omelett med kalkunfillé og tomater
 Sitron skyr med valnøtter og eple
 Ryvita knekkebrød med mager kyllinost
 Toast med ost og kalkunfillé
Er jeg småsulten i løpet av dagen tar jeg meg et knekkebrød, en sjokkolade, en yoghurt, en crisp & cereal bar fra wasa, spiser en pose med gulrøtter, valnøtter, yoghurtnøtter eller koker et egg. Mulighetene er mange.