Hei alle sammen  Håper dere har hatt en fin helg! Min har gått til jobbing, lunsj i Lillestrøm, middag hos mamma og Tommy, film og litt mer jobbing. En ganske rolig helg med andre ord, noe som er helt greit med tanke på at det har vært ganske mye på timeplanen de forrige helgene. I dag er det jo mandag, og jeg startet uken min med en god treningsøkt. Til en forandring så løp jeg ikke intervaller i dag, men jogget heller i 20 min. Svettet som en gris og jobbet hardt med motivasjonen, for jeg hadde veldig lyst til å gi meg etter to minutter. Men jeg fullførte jeg! Neste gang skal jeg jogge i 30 min… 

Håper dere får en fin mandag videre  Jeg skal jobbe i kveld, men jeg har lagd et lite innlegg til dere som kommer litt senere i dag. For de av dere som er like glad i sjokolade som meg, så har jeg lagd tidenes beste drikke, som det går ann å kose seg med, med god samvittighet. Jeg har blitt helt hekta! Gled dere