Hei hei  I dag startet jeg dagen med pannekaker til frokost, tur med Nala og deretter vasking og rydding av leiligheten. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra trening, og kan slappe litt av før jeg skal på kveldsvakt.
Det var noen av dere som lurte på hva slags armøvelser jeg gjør, og her har dere noen av dem. Jeg pleier å ta et par til, men jeg ANER IKKE hva de heter for noe faktisk. 

Biceps 
Sittende bicepscurl
Bicepscurl
En arms kabelcurl

Triceps
Dips på apperat (A må holde bena mine om jeg skal klare det på stativ)
Franskpress
Triceps extension

I dag løp jeg intervaller i 20 min, før jeg trente rumpa igjen. Knebøy er et must, men ellers så tok jeg de samme øvelsene som jeg la ut forrige uke, men i dag tok jeg også Hip thrust.  Den brenner skikkelig!
Jeg må si det at jeg har veldig flaks om dagen. I går når jeg hadde fri, våknet jeg tidlig, fikk levert søknader OG det var strålende sol og varmt. Jeg lå og solte meg hele ettermiddagen, sovnet én time også tror jeg. Jeg fikk også besøk av Camilla på kvelden, noe som var kjempekoselig. Gulrot og dip, jordbær, yoghurtnøtter, pepsi max og film.  Men det jeg skulle frem til! I dag som jeg skal jobbe er det overskyet og mye vind! Helt perfekt, for da slipper jeg å være sjalu på de som ligger ute og soler seg mens jeg jobber.

Ha en fin dag alle sammen !