Dagen i dag har gått overraskende bra, med tanke på at jeg fikk veldig lite søvn i natt. Jeg var trøtt når jeg kom hjem fra jobb, men da hadde jeg så mye og gjøre, så det gikk over. Litt før elleve (i kveld) hadde jeg så mye energi, til tross for at jeg hadde en bra styrke økt med A  tidligere i dag. Så da tok jeg på meg treningsklærne igjen, og tok en joggetur med Nala (på slep vel og merke, hun er en latsabb)
Tror jeg har smittet Nala med joggeglede, for hun ble kjempeglad når jeg tok på meg løpeskoene. Tok helt av her i stua…Men det ble litt for mye for meg som dere ser. Haha
A ♥ og jeg spiste jo biff til middag i dag, noe som jeg angret VELDIG på når jeg hadde jogget 1 km. Fy søren så innmari hold jeg fikk, og nå er det mange timer siden middag altså! Det ble derfor ikke jogging hele strekningen, men litt «gåing» også. Men alt i alt ble det 3 km. Jeg ble i vertfall svett, varm og anpusten, så jeg er fornøyd jeg med kveldsøkten. 
A  og svigerfar reiser til Tyskland for å hente bil i natt, og jeg har sagt ja til å være sjåfør. Det er oppmøte på Gardermoen klokken fem i natt, så jeg må nesten legge meg nå om jeg skal klare å stå opp.

Håper dere har hatt en fin onsdag!