Nike+ GPS klokken min er med på hver treningsøkt om dagen. Utrolig motiverende og kunne følge med på hvordan jeg utvikler løpingen min. Blir jo nesten som at jeg konkurerer mot meg selv hele tiden. Vil jo altid bli bedre enn dagen, uken eller måneden før. Jeg ble veldig fornøyd med dagens besøk på mølla, hvor jeg klarte å forbedre meg med nesten 4 min på 5 km. Dette er dagens økt, hvor jeg klarte å løpe (intervaller) 5 km på 26 minutter. Noe som er bedre enn sist gang hvor jeg klarte det på 30 minutter.  Her står det 5,6 km, men det er egentlig bare 5,06 km. . . ikke fem og en halv km liksom. Veldig morsomt altså! Jeg har jo et mål om å klare 5 km på 20 minutter, og det ser jo ut som at jeg er på god vei til å klare det nå da. Bare å trene mer styrke på bein, trene opp psyken min og løpe! Noen flere treningsglade sjeler, som blir med på å klare dette målet kanskje? 
Jeg har jo oversikt over hvor mange som er innom bloggen min hver dag, og med tanke på at det er flere hundre av dere hadde det jo vært veldig morsomt om dere kunne fortalt meg litt om åssen det går med dere og treningen? Kanskje det er flere av dere som har holdt på med Shape Up sammen med meg?  Jeg blir i hvertfall veldig glad om dere deler litt med meg!