Fra onsdag til lørdag var det byfest i Lillestrøm, noe jeg selvfølgelig var med på. Blir mobbet av de fleste venninnene mine, siden jeg er en skikkelig byfestelsker. Men det er jo så koselig, sosialt, morsomt, crazy og litt (veldig) harry så man må jo bare elske det. Vi var ute både torsdag, fredag OG lørdag.
Det ble derfor lite blogging og mye festing (tok det ganske rolig både torsdag og fredag da…) Satt med en sliten kropp med et veldig tungt hode hele søndagen for å si det sånn. Godt at det er byfest kunn én gang i året.
Lørdagen var absolutt best, traff kjempemange kjente, danset med  for første gang (ute) og koste meg skikkelig. Jeg må også si at det er helt fantastisk å være 20 år! Følte meg skikkelig «kul» når jeg kunne vise frem legget mitt og smette inn på utestedet uten problemer. 
Men helgen har vært bra da! Det var egentlig det jeg skulle frem til. Formen har endelig begynt å komme seg også, til tross for at jeg trodde jeg skulle dø i dag tidlig. Men nå er jeg heldigvis helt pigg igjen!

Håper dere har hatt det fint også!