Hei hei  og god morgen! Jeg tenkte jeg skulle vise dere noe av hva jeg spiste til mat i går. Alt var så fantastisk godt, så jeg syns virkelig at dere skal teste det ut en dag.


Pannekaker: 1 egg, 25g havregryn og 1 ss sukrin. Visp sammen, stek og spis. Her har jeg smurt den nye Philadelphiaosten på… KJEMPEGODT! Pannekakene her var faktisk så gode, så slike skal jeg lage meg til frokost i dag også. Gleder meg til jeg er ferdig med dette innlegget så jeg får satt meg ned og spist!

Til middag i går ble det : Stekt kylling, med brokkoliblanding og ananas.

Dette testet jeg ut for første gang i går, etter inspirasjon fra denne jenta her, som også ga meg ideen til pannekakene. Det smakte kjempegodt med det søte og salte sammen i en middag, og det var superenkelt å lage det.

Stek kyllingen på middels varme.

Hell litt soyasaus over så det trekker seg inn i kjøttet.

Stek brokkoliblandingen på en annen plate i mens.

Når kyllingen begynner å bli klar, hell over ananasen  og la det putre sammen med kjøttet en liten stund.

Legg alt på en talerken og SPIS 


Vannmelon og ananas er noe jeg er har blitt helt avhengig av de siste og i går ble de kveldssnacksen her i hudet. Jeg kan lett spise ananas, melon eller begge deler, hver eneste dag! Nam nam nam. Som jeg har vært inne på tidligere her på bloggen, så har jeg lagd en slags fruktsalat av disse to fruktene, med vannmelonterninger, og en hel ananasboks. Fantastisk søtt og godt! Perfekt om du har et søtsug en kveld.

Nå skal jeg lage meg et par pannekaker, før dagens gjøremål starter. Jeg har masse å rekke i dag faktisk, og da er det viktig med en god frokost i magen, så jeg har masse energi å bruke opp.

Ha en fin dag alle sammen!