På lørdag fikk jeg besøk tidlig på formiddagen. Alle jentene hadde avtalt å ordne oss sammen før konserten, og det var veldig hyggelig. Masse sminke og pizza! Alle jentene endte opp med knallfarger på øyelokkene, noen hadde løsvipper og selvfølgelig rosa tupper i håret.
  
Konserten var utrolig kul. Det eneste jeg syns var teit var at vi ventet i nesten én og en halv time ETTER oppvarmingshowet, før Nicky kom på scenen. Med helt flate sko, stående rett opp og ned i flere timer i en stor folkemengde, følte jeg meg som en 80 år gammel dage. Ryggen var så sinnsyk vond! Har aldri opplevd maken. Men glemte smerten så fort konserten startet heldigvis.
  
Kusinen min og jeg stod først ganske nærme scenen, men da vi måtte vente så utrolig lenge, og siden ryggen min var så vond presset vi oss til utkanten av folkemengden i stede, så vi kunne sitte og vente. Vi så alt sammen veldig godt forde da, men hadde vært kult å se henne enda nærmere. Hun ene søsteren og kusinen vår klarte å stelle seg helt fremst faktisk! Sykt…

Men igjen, konserten var kjempebra, og jeg syns hun var veldig flink live! Hadde egentlig ikke trodd det, men hun var veldig bra.