Hei hei ♥ Dagens treningsøkt er gjennomført og jeg er superfornøyd med min egen innsats i dag! Formen og motivasjonen har ikke vært helt super om dagen, så det var deilig å få til en bra økt i dag. En bra start på uken! I dag startet jeg med intervaller i 30 minutter. Som vanlig: Rask gange i 1 min og løping i 1 min.

I følge Nike+ GPS klokken, og shippen i skoen min så var jo økten ganske jevn. Litt rart når jeg gikk i 6,5 km/t og økte til 13 km/t.

Trodde jeg skulle spy når jeg var ferdig med intervallene i dag, men det gikk heldigvis over. Etter dette var det styrke som stod for tur, og i dag min favoritt: Styrke på ben og rumpe, og her har dere øvelsene!

Nå pleier jeg å trene rumpa to ganger i uken, så det kommer et par øvelser til litt senere også, men dette er de jeg tok i dag.

De øvelsene jeg fant bilde eller video av har jeg lagd som en link, slik at dere som ikke vet hva slags øvelse det er snakk om kan se det.  

Benpress 
Tåhev (på benpress apperat)
Sittende lårcurl (fremside lår)
Sittende lårcurl (bakside lår)
Knebøy
Hip extension med hantel bak kneet
Stående bakspark

Nå skal jeg kose meg med en aldri så liten sjokolade mens EM er på skjermen. Heier på Sverige i dag!

Håper dere har hatt en fin dag  Ønsker dere en fin kveld