Hei alle sammen, håper dere har hatt en fin lørdag så langt! I går våknet jeg kjempetidlig, og bestemte meg for å ta en tur til Sverige (alene), da jeg trengte å handle inn litt ting til bursdagen i går, og konserten i dag. Litt kjedelig å dra alene, men jeg gadd ikke ringe rundt og spørre heller. Utrolig deilig å kunne sitte i bilen, helt alene, bare synge for full hals og suse avgårde gjennom skogen. Vakkert…

Jeg fikk kjøpt meg denne fine kjolen på Gina T i går. MEN jeg trodde jeg kjøpte den i medium, ikke XL. Så den var jo altfor stor. Gjorde det beste ut av det og snurpet den sammen med en sikkerhetsnål bak på ryggen. Men om noen vil ha den, så skal de få den for 100 kr av meg.

Tok den ikke på ut heller forsåvidt. Var mye behageligere å gå i en shorts og singlett som passet! Bortsett fra feilkjøp av kjoler så hadde jeg det kjempefint i bursdagen i går. Jeg koste meg veldig, fikk masse fint og hadde egentlig en veldig bra bursdagsfeiring!
Formen ble bra i går, men jeg avsluttet kvelden med litt sterk kinamat og et glass melk før jeg la meg, så formen er helt på topp i dag! …heldigvis

Nå skal jeg stå opp, vente på søstre og kusiner, så er det NICKI MINAJ konsert i Oslo!