JEG LEVER FORTSATT! Denne uken har det vært jobb morgen og kveld om hverandre så det har blitt lite blogging. Men dette er ihvertfall det jeg har gjort den siste uken… 

Tapas med mamma, tante og bekjente av familien forrige lørdag. Helt fantastisk mat på M Tapas i Lillestrøm, det beste jeg har spist på lenge faktisk!

FARLIG god rosévin, som jeg egentlig ikke hadde planer om å smake på, siden jeg kjørte og skulle jobbe søndag morgen… Men det gikk ikke så bra. Våknet med et tungt hode på søndag for å si det sånn. Men jobbet som en helt hele dagen forde!

Søndag kveld var hodet bedre og ♥ , Nala og jeg dro opp til Lodsby gård i Lørenskog, hvor vi traff tre søte små geiter.
    
som jeg hadde det veldig morsomt med! de var kjempesøte, og jeg ble helt forelsket, helt til de snudde seg… tydelig at de ikke får så bra mat der oppe, for det var dritt overalt.. men men, koser jo ikke med rumpa da :)

Jeg løp jentebølgen 6.juni, og det var veldig gøy! Tiden ble ikke så bra som jeg ønsket, men neste år skal Pernille og jeg være en av de første i mål!  Åpnet nettavisen til lokalavisen dagen etter, og heisann! Der var Pernille og meg … Veldig morro altså (ironi).

Ellers så var det jobb resten av uken.. Men fikk bli med på tattoveringstime på torsdag. Har aldri sett noen bli tattovert før, men det var veldig kult! Fikk lyst på selv også, men jeg tør ikke! Det eneste som ikke var så hyggelig der var at hun jenta ved siden av oss satt og skreik hele tiden.. Håper ikke hun trodde det skulle være GODT å utvide hullene i øret… Jeg fikk seriøst kjempevondt i magen da hun holdt på. Grøsser igjennom hele kroppen når jeg tenker på det!!! Folk er crazy!

Neste uke er den første og eneste ferieuken min i sommer, så da blir det byfest, kos og masse blogging