Hei hei!  Nå skal jeg dra på jobb hvert øyeblikk. Har ikke jobbet på evigheter nå, så det blir godt å jobbe de neste fem dagene! Jeg sovnet egentlig ganske tidlig i går, men var alikevel kjempetrøtt i dag tidlig. Men jeg kom meg opp forde, og lagde meg denne herlige frokosten…

Vannmelon og ananas! NAM NAM NAM! Da dette var spist opp suste jeg avgårde på trening. I dag løp jeg 5 km på mølla og trente skuldre og nakke. Har ikke løpt «langdistanse» på kjempelenge nå, da jeg kun har løpt intervaller. Men i dag ble det en liten mix av begge deler, da jeg vekslet mellom å jogge og spurte hele tiden. Høy intesitet i dag med andre ord! Trodde faktisk jeg skulle dø en gang, men fant ut at det bare var psyken min som prøvde å få meg til å stoppe, så da var det bare å forstette! 

Etter trening trengte jeg litt proteiner og karbohydrater. Det ble derfor verdens beste proteindrink og noe av det diggeste jeg har spist på lenge. 2 riskaker med sjokoladepålegget til philadelphia. 103 kcal er ikke så værst på en SÅ god lunsj syns jeg!

Ønsker dere en kjempefin fredag!