I dag fant jeg på noe lurt. Siden det er relativt fint vær og siden jeg fikk en veldig fin treningsklokke til bursdagen min.. Hvorfor ikke  ta turen bort til treningsstudioet som en cardioøkt? Det ble derfor intervaller frem og tilbake fra trening i dag. Tilsammen ble det 4,4 km ca. Veldig morsomt å trene med denne klokken på armen, men jeg må tydeligvis bli flinkere med spurten når jeg trener intervaller. Mye vanskeligere når man gjør det ute enn på mølla, hvor jeg hele tiden har oversikt over hvor fort jeg går/løper. I morgen skal jeg spurte som aldri før. Må få bedre tid enn det jeg fikk i dag…
I dag ble det styrke på bryst, rygg og litt rumpe. Ble veldig stolt over min egen innsats i dag faktisk, for jeg klarte å presse meg så sinnsykt mye i forhold til det jeg pleier. Noe som er veldig bra, med tanke på at jeg vil bli sterkere (og strammere). 
Nå skal jeg drikke en deilig dose med proteiner. Har ikke hatt så veldig gode opplevelser med shaker tidligere, men denne her er faktisk veldig god! Minner meg litt om sjokoladeshaken fra Litago egentlig. Og det er jo ikke så dumt! Jeg driver og skriver treningsprogrammet mitt, med forskjellige øvelser akkurat nå. Vet dere etterlyste dette for lenge siden, men jeg har vært litt treig. Men nå kommer det snart! Helt sant :-) 

Ha en fin dag så lenge!