Bursdagen  min ble veldig vellykket, jeg fikk så innmari mye fint og allt gikk som planlagt. Siden jeg ikke har blogget noe siden lørdag skal dere få en liten oppdatering i bilder…

En av bursdagskakene mine lagde moren til stefaren min. I skikkelig prinsessestil… Dette har forsåvidt vært den beste kaken jeg har visst om siden jeg var typ 5 år ! NAM NAM NAM
   
Etter min egen bursdag, dro jeg rett i ei venninnes bursdag, med rosa kjole og rosa hår. Syns det egentlig var litt morsomt, og det ble enda bedre når jeg krøllet det etter min mening. Festen var veldig morsom, men jeg dro tidlig, noe jeg angrer litt på nå. Jeg skulle jo ut i Lillestrøm, men der var det egentlig veldig kjedelig i forhold til på bursdagen.. Men men! Det ble «tidlig» kveld, og pizza til kveldsmat så jeg var fornøyd jeg!

På søndag våknet vi veldig sent, med litt hodepine. Men siden dette var den siste dagen med sol og tropevarme bestemte og jeg oss for at vi skulle dra inn til Oslo, bare han og jeg. Vi dro først opp på Ekeberg, hvor vi fikk sett litt i kikkerten.

Deretter dro vi på Akershus festning med pledd, snacks og sololje.

Veldig koselig med litt kjærestetid utenfor leiligheten også altså. Vi slo like gjerne på stortrommen og spiste middag på Fridays, og avsluttet det hele med en is på Aker Brygge. Veldig fin date !
    
I går gjorde vi egentlig akkurat det vi hadde lyst til på en fridag. Spiste en god frokost ved kjøkkenvinduet, så på film, trente og grillet hos mormoren og morfaren til A . SÅ pinsen min har vært helt perfekt etter min mening!

Håper dere har hatt en fin pinse også