God morgen alle sammen ♥ Våknet visst tidlig i dag også jeg, men det er forsåvidt bare bra, med tanke på at jeg fortsatt har en del å fikse til selskapet i formiddag. Skal jo ha familiebursdag i dag, og med en ENORM familie, blir det mye å fikse. Men pølser er kjøpt inn, kaker har blitt fikset, og prinsessetemaet begynner å ta form i leiligheten. Blir veldig koselig ♥
Siden jeg fikk litt bedre tid nå, så tenkte jeg at jeg skulle starte dagen, med det jeg avsluttet den med i går. Joggetur med Nala, i min nye løpeshorts fra H&M. Det er på kanten til selvskading om man jogger ute med tights i dette været her, så jeg er veldig glad for at jeg fikk denne shortsen her i går. Jeg er kjemestøl fra gårsdagens styrkeøkt, men har en følelse av at det fosvinner litt når jeg får brukt bena, så da får vi satse på at det funker!

HÅPER ALLE SAMMEN FÅR EN KJEMPEFIN DAG  God helg!