Herreminhatt, SÅ deilig vær det er om dagen! De siste dagene har jeg egentlig fått gjort veldig mye, men jeg har klart å sette av noen timer ute i solen forde. Utrolig deilig, og det ble bare enda bedre når jeg fikk denne fantastiske solstolen i går. Må klype meg selv i armen så jeg ikke sovner… Fin ikke sant? Jeg koser meg i hvertfall glugg i hjel når jeg rigger meg til i den. I dag våknet jeg kjempetidlig med tanke på at jeg hadde fri i dag også, men startet derfor dagen med en treningsøkt. Jeg skal feire bursdagen min i morgen, og en liten tur i en venninnes bursdag på kvelden, så jeg trente litt ekstra på rumpe og ben i dag. Hehe…
Etter treningen dro jeg rett til Lillestrøm for å finne et par gaver til et par bursdagsbarn, og en kjole til meg selv. Jeg fant ingenting annet enn en blomst i Lillestrøm, så jeg endte opp med å kjøpe min aller første dose med litt sterkere alkohol, som 20 åring. Siden jeg MÅTTE ha en kjole (alle de andre er for store) så dro jeg til Metro senteret i stede, hvor jeg fant en kjole til 100 kr og gave på Gina Tricot! Da jeg til slutt kom meg hjem, og var klar for solstolen, hadde A kommet hjem og ville ha meg med på Storsenteret for å handle klær til han. Og det ble jeg jo med på! hehe.. Så nå har jeg vel egentlig vært på 3 av 4 sentrer i området her, på en dag.

Resten av dagen har jeg ligget og slappet av med Nala, og nå skal vi snart komme oss ut for å bruke opp litt ekstra energi. Nala er egentlig en energibombe, men hun er litt slapp nå som det er så fint vær.. Men hun må bli med på joggetur i kveld forde! Evel mum you say?