Gårsdagen var helt perfekt! Jeg hadde jo fri, så jeg kunne jo gjøre akkurat det jeg hadde lyst til. Det ble derfor tidenes dårligste treningsøkt (fikk ikke til noenting), et par timer på solsengen, levering av CV´er i et par butikker, besøk hos tante og onkel, hvor jeg også fikk bursdagsgave! Fikk kinamat av mormor, og avsluttet kvelden med å se debutere for Åkrene.
Av tante og onkel fikk jeg denne fine vannkaraffelen fra Eva Solo. Jeg har hatt lyst på den veldig lenge, men har aldri kommet så langt at jeg har fått kjøpt den. Hihi, liker at kusinen min og jeg liker de samme tingene. Hello Kitty er best, helt klart! 
Jeg ble også overrasket med blomster på døren i går kveld. Fikk en kjempefin bukett av pappa, stemoren min og søstrene mine, og en fin orkidé av gudforeldrene mine. 
Fineste rosene jeg noen gang har sett! LOVE LOVE LOVE ♥
Tusen takk for alle de fine bursdagsmeldingene jeg fikk i går. You made my day!   Håper alle har like fint vær som det vi har i dag, sydenfølelse!!!