Jeeei, jeg har bursdag! 20 år, herregud tiden går fort! Halvveis til 40 og greier, det er ikke værst! Jeg fikk tidenes koseligste overraskelse i dag tidlig. Mammaen min, stefar og lillesøster kom hjem til oss og vekket meg med muffins, cola og gave på sengen (fikk alltid det før jeg flyttet hjemmefra). Kjempesøtt at de kom hit før jobb altså, ble så overrasket og veldig glad. Nå sitter jeg og koser meg med Nala, har nettop sett på en eventyrfilm, og har det egentlig veldig fint!
Tror jeg aldri kommer til å bli lei av å ha bursdag! I natt, etter klokken tolv, danset jeg meg inn på soverummet og sang bursdagsang for meg selv.

Ble jo bare enda bedre med bursdag etter at facebook, blogg o.l ble poppulært. Pøser på overalt! Pappa og bestemor har sunget for meg også! ♥  Nå skal jeg nyte dagen min med en lang powerwalk eller løpetur. Må se ann formen kjenner jeg, men vil få til en ordentlig treningsøkt i dag!

Håper dere får en fin dag i solen/på jobben/skolen eller hvor dere nå befinner dere!