Hei hei  Jeg må si det at denne dagen har vært veldig fin. Min siste dag som tennåring har egentlig vært helt perfekt. Jeg våknet tidlig, luftet Nala og satt meg ut på balkongen hvor det allerede var godt og varmt. Og der satt jeg vel så og si hele dagen! Skulle egentlig ha ligget ute på gresset, men med tanke på at jeg fortsatt er forkjølet valgte jeg å holde meg på balkongen, så og si ikke blåser i det hele tatt. 
Nala var så søt og holdt meg med selskap i mange timer. Godt at jeg valgte en hund som er like glad i solen som meg! Kroppen trengte tydeligvis en dose D-vitaminer, for jeg føler meg mye bedre nå enn i dag tidlig. Ørene er fortsatt litt vonde, men det går over!
Etter soling og fiskemiddag, dro A , Nala og jeg til Stovner for å treffe Jeanette og søsteren til Nala for første gang. Vi gikk over én time i skogen med hundene, og det gikk kjempebra! De lekte kjempebra sammen  og det var veldig gøy og se at de lignet såppas mye på hverandre. Se så søte 
Nå er A  ute, og jeg har vasket og ryddet hele leiligheten, så jeg slipper å stresse med det til lørdagen. I skrivende stund er det kunn to timer til jeg fyller 20!!! Føler meg som et lite barn igjen, for jeg har ikke gledet meg så mye til min egen bursdag som det jeg gjør nå. Det skjer ikke noe spesielt i morgen, men har man bursdag så har man bursdag. Håper bare jeg klarer å sove i natt! Haha 

HÅPER DERE HAR HATT EN LIKE FIN DAG SOM MEG! ♥