Denne dagen har jeg flydd rundt som en tornado! Lengselen er stor etter sengen nå, men jeg må blogge først! Dagen startet med at jeg måtte bestille time hos dyrlegen for katten min, som har fått en betennelse i fjeset. Stakkars, han ser helt forferdelig ut. SELVFØLGELIG, falt buret fra hverandre da jeg var på vei til å låse døren. Katten hater både buret og dyrlegen, så han forsvant jo, og kom ikke tilbake heller. Så nå sitter jeg med en stor klump i magen og håper alt er bra med han… og at ikke betennelsen er altfor alvorlig. Stakkars lille Knotten 

Vi har også fått ny dør i leiligheten i dag, og jeg måtte jo holde meg hjemme mens snekkerne holdt på, noe som tok sin tid… men det var absolutt verdt det. Så nå kan vi sitte i stua uten å høre alt som skjer i gangen. UTROLIG deilig! All klesvasken er nå tatt, A, Pernille og jeg tok oss en svipp tur til Sverige og handlet inn litt helsekost, mat og pynt til bursdagen min neste uke. Jeg har sydd på litt sølv på bunaden (så kjedelig), strøket bunadsskjorten, gått lang tur med Nala, tatt 17.mai dusjen og nå sitter jeg som et slakt i sofaen og venter på et rundstykke. ♥ 

Nå gleder jeg meg til morgendagen, og krysser fingre og tær for at det ikke regner så altfor mye! NATTAKYSS TIL ALLE SAMMEN