Hei hei. Håper alle hadde en fin 17.Mai. Jeg var forberedt på regnvær, men det ble jo opphold og varmt hos oss! Helt i orden for min del. Vi startet dagen med å se på barnetoget i Lillestrøm, før vi fant oss en plass på Klimt i Lillestrøm, hvor vi satt i mange timer, med venner av A, min kjære svigersøster og lille Hera, litt familie og andre bekjente. Da et kjedelig russetog var ferdig, ble A og jeg med bort til Mamma og Tommy en tur, fordi A skulle se hockeykampen.. Så mens de gjorde det fikk resten av folket servert champagne, noe som var veldig fint for meg, som hadde tenkt meg videre ut på kvelden.

Vi fikk besøk av noen venner da kampen var ferdig, og drakk opp litt vin.. SELVFØLGELIG var det 20 års grense på alle utestedene i Lillestrøm, så vi måtte nøye oss med Peppes Pizza! Kjedelig altså når det er 6 dager til jeg er 20. Men men… Vi hadde en veldig hyggelig 17.Mai i hvertfall. !