Klokken åtte var vi fremme i København. 6,5 timer med bil (1 time kø) for å få et døgn her er absolutt verdt det! Vi startet vårt opphold på hotellet med å bytte rom, da vi ble møtt av en liten dobbeltseng på hotelrommet…
Vi har blitt tatt for å være gift så mange ganger når jeg har blitt med Tommy på tur nå, så at vi skulle i denne sengen i natt var helt uaktuelt! … Så vi fikk nytt rom. Nå ligger vi dermed på et superfint hotell,  i hver vår gode hotellseng, mette og fornøyde etter en god middag på Hard Rock. Det var utrolig godt med middag etter lite mat og en så lang kjøretur, men FY så vondt jeg har i magen nå. . .

  
                                               
Det ble litt vell mye kraftig mat på én gang for magen min. I tilegg fkk jeg en Long Island Icetea OG en Strawberrie Daquiry når vi var der… PLING sa det i hodet mitt for å si det sånn! Men satser på at det går over snart. Jeg har ihvertfall kost meg veldig i dag! Nå gleder jeg meg til å teste ut treningsstudioet på toppen av hotellet i morgen tidlig, og til allt det morsomme jeg skal finne på alene i byen mens Tommy er på jobb!  God natt alle sammen