Hei hei ♥ For et fantastisk vær det er i dag!

Nå har jeg akkurat hatt ukens syvende, og siste økt, og er veldig, veldig fornøyd med min egen innsats denne uken! Belønner meg selv med litt solings på balkongen.

Jeg er så heldig som har en innebygd balkong, så her kan jeg ligge og steke selvom det blåser surt! Det er sikkert 30 varmegrader her nå… No kidding!

Men nok om det… Har dere husket å melde dere på til jentebølgen enda? Hvis ikke så syns jeg dere skal gjøre det ganske snart, helst nå.

Jeg har løpt, løpt og atter løpt de siste dagene, og jobber iherdig for å klare 5 km på en bra tid. Det går bedre og bedre, men jeg har et stykke igjen altså. Blir løping og styrke hele neste uke også. For jeg har virkelig bestemt meg for å klare dette her altså!

Men nå må jeg nesten fokusere på solingen. Håper dere har like fint vær som meg! Ha en fin søndag alle sammen ♥