Denne søndagen har virkelig vært helt perfekt! Jeg har bare gjort akkurat det jeg har hatt lyst til i hele dag. Det startet jo med en skikkelig treningsøkt og 30 min i badstuen. Og da jeg kom hjem droppet jeg dusjen og smurte meg inn med sololje i stedet, satte på musikk og la meg tilrette på solsengen. Der lå jeg faktisk hele dagen sammen med Nala. Koste meg, sovnet litt og drakk faktisk en liten boks med sommerøl! Jeg er ikke spesielt glad i øl, men akkurat i dag var det veldig godt i varmen. ♥

Da solen begynte å forsvinne gikk jeg inn for å ta på meg en shorts… og jeg tror nesten jeg må dra ut på shopping før sommeren. Denne shortsen har jeg ikke kunne bruke på sikkert 2 år, da den har vært ALTFOR liten, men jeg har ikke kastet den forde. Men har du sett, nå var den plutselig for stor! Og dette er den minste shortsen jeg har for øyeblikket… Litt surt fordi jeg ikke har penger til shopping akkurat nå, men litt gøy også! Føltes veldig godt i hvertfall! ♥

Nå sitter jeg og koser meg med et varmt fotbad med grønnsåpe. Telysene er tent, kaffen står på bordet og åndenes makt er på tv´en ♥

Så alt i alt, er jeg veldig fornøyd med denne søndagen. Til uken blir det jobbing, jobbsøking og trening igjen. Ny uke, nye muligheter! ♥

Vil bare si tusen takk til dere som leser bloggen min, uansett hvor teit dette kan høres ut. Jeg setter veldig stor pris på alle tilbakemeldingene jeg får av dere! I dag har bloggen også fått ny rekord i antall bloggbesøk, og det er i hvertfall gøy! SYKT å se hvor mange som faktisk klikker seg inn på MIN blogg, på en helt vanlig søndag. . . ♥

Kos dere masse i kveld! Stor klem fra meg ♥