Vekt, kropp og Shape up

Ser du for deg en ca. målvekt? Eller tar du det som det kommer?
Akkurat nå trives jeg så godt med treningen, og har straks nådd den vekten jeg hadde som mål. Nå tar jeg det bare som det kommer, og fortsetter som før. 

Jeg lurer på om du kan legge ut en detaljert treningsplan for en uke? Med navn på øvelsene og sånn og hvordan repetisjoner/set kjører du?
Det kan jeg selvfølgelig gjøre! Jeg har allerede startet med å skrive ned øvelsene jeg har gjort denne uken, så det kommer i et eget innlegg veldig snart.

Er du fornøyd med kroppen din?
Jeg føler meg mye bedre nå enn for fire måneder siden ( enn noen gang egentlig ). Så ja, jeg er ganske fornøyd, men ikke helt. Er jo jente, så finner vel alltid ett eller annet jeg gjerne ville fikset på. Men er mer opptatt av å få en sunn og sterk kropp nå. Vekten var jo det jeg fokuserte mest på tidligere. 

Hvordan tror du at kroppen kommer til å reagerer når du slutter med Shape up?
Jeg tror det kommer til å gå veldig greit egentlig. Jeg har brukt Shape up så lenge nå, så jeg har på en måte en innebygd Shape up i hodet, hehe. Jeg har lært meg å spise med hodet og magen, og bruker programmet mindre og mindre. Jeg driver og «tester» meg selv innimellom, og det går veldig fint!  Går det ikke bra så får jeg bare starte med det igjen. 

Skal du gi deg med det en dag?
– Hvis det er Shape up du tenker på, så bruker jeg det mindre og mindre. Målet er å ikke være like «avhengig» av programmet etterhvert.  Noen dager er jeg veldig nøye og veier nesten alt, andre dager er jeg ikke like nøye. Når det kommer til treningen så har jeg ingen planer om å gi meg. Jeg syns det er kjempegøy! 

Hva var utganspunkt-vekten din?
Vekten min er ikke noe jeg kommer til å legge ut på bloggen. Alle er bygd forskjellig, så det jeg veide for noen måneder siden er kanskje en perfekt vekt for noen, og for noen ikke. Føler det derfor blir feil å dele vekt her, i tilfelle noen får et helt galt syn på sin egen kropp og vekt. Har lest et par blogger selv, hvor vekt ble lagt ut, og jeg satt igjen med en ikke veldig behagelig følelse…Det vil jeg ikke at dere skal ha når dere leser bloggen min ♥ 

Hvordan har kostholdet ditt vært etter du begynte med treningen din?
– Jeg merker at jeg er mye flinkere med mat og kosthold nå, etter at jeg begynte med treningen i Januar. Men jeg koser meg, når jeg ønsker det. Så kostholdet mitt har vært veldig bra, syns jeg. Jeg er som jeg har nevnt tidligere, ikke helt ekstrem, så jeg spiser «vanlig» mat med god samvittighet. Vet jeg at noe inneholder masse kalorier, spiser jeg heller en mindre porsjon og om det lar seg gjøre legger jeg heller en stor klase med salat ved siden av. Dette gjelder somregel middagene. De andre måltidene er relativt sunne vil jeg si. Men jeg bør bli mye flinkere til og spise grønnsaker!

Hvor mye ønsker du å gå ned totalt før du er helt fornøyd? Eller tenker du mest på at du skal være fornøyd med hvordan kroppen ser ut, samme hva du veier?
– Jeg vil vel si det siste. Så lenge jeg er fornøyd med kroppen min er det ikke så nøye med vekten. Jeg hadde et mål om å gå ned 10 kg, og nå har jeg 1,5 kg igjen. Når jeg har klart det, fortsetter jeg bare som før (siden jeg trives så godt med det), så får det bare gå som det går.

Er vanskelig å finne mat som er sunn, lett å lage og en ikke blir lei av..
Har du tips?
 Hmm, jeg er ingen mesterkokk, så det beste tipset jeg har er å prøve seg frem. Men her har du en liste over hva jeg liker å spise og kjøpe inn for tiden.  ♥ cottage cheese  ♥ frukt  ♥ salat  ♥ rosiner  ♥grønnsaker  ♥wok  ♥ryvita knekkebrød  ♥ egg  ♥ kyllingfillet  ♥salatkjøtt (kylling)  ♥kik-erter  ♥ vannkastanjer  ♥ kjøttdeig (karbonade)
Er veldig mye forskjellig du kan gjøre med dette her. Men her i huset blir det mye kylling og digg ved siden av. 

  

Har du gått på noe diett i tillegg eller har det vært normal kost – søtsaker?
– No diet here! Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har forsøkt meg på forskjellige dietter, men jeg har funnet ut det at det egentlig bare er tull. Eneste dietten jeg har litt tro på er detoxen, som skal rense kroppen din. Normal kost og trening er det jeg har fokusert på, og det har funket veldig bra. Jeg spiser også søtsaker innimellom, men prøver å begrense meg litt. 1 gang i uken er fint, men om jeg absolutt MÅ ha en sjokolade, eller et kakestykke i en bursdag så spiser jeg det. Så lenge jeg vet jeg har vært flink med maten og treningen tidligere på dagen så koser jeg meg glugg ihjel med det jeg har i hånden. Jeg har ingen tro på dietter. Det funker mest sannsynlig når du er i gang med dietten, men som jeg har erfart uttallige ganger. Det er ikke langvarig… 

Bruker du fortsatt Shapeup? Og om du gjør det, veier du all maten du spiser?
– Jeg bruker fortsatt Shape up ja. Det har jo blitt en slags del av hverdagen min, så det er litt vanskelig å ikke gjøre det. Jeg er ikke like nøye som før, men jeg titter innom og legger inn litt mat og drikke når jeg føler for det. Spesielt når det er mat jeg vet inneholder mye kalorier. Jeg syns det egentlig er veldig morsomt og drive med dette. Veldig gøy å se hva jeg faktisk får i meg i løpet av en dag.  

Vil du skrive et innlegg om hva du veide før, hva du trener og spiser
 Jeg kommer ikke til å legge ut hva jeg veide før, og hva jeg veier nå, beklager. Men jeg kan selvfølgelig dele maten og treningen min med dere. 

Kunne du ha lagt ut treningsplanen din her på bloggen? Både med styrke og kardio.
– Det kan jeg! Har begynt å skrive det allerede, så det kommer snart.  

Hvor sunt spiser du?
– Jeg har en normal kost vil jeg si. Jeg spiser sunn frokost, sunn lunsj, «vanlig» middag og sunn kveldsmat. Det jeg mener er at jeg forsøker å spise sunn mat hele tiden, men når det kommer til middagene, spiser jeg det som blir lagd, eller servert. Er det noe veldig usunt spiser jeg heller en mindre porsjon.

Kan du legge ut bilde av magen din?


Spiser du sjokolade og andre søtsaker?
– Ja det gjør jeg, men ikke hver dag. Jeg koser meg med søtsaker når jeg føler for det, men jeg forsøker å begrense meg litt. Prøver å holde meg til én dag i uken. 

 Hva slags musikk hører du på når du trener?
– Vanligvis hører jeg på all slags musikk. Men når jeg trener, spesielt når jeg jogger eller løper må jeg ha musikk med høyt tempo. Jeg kan legge ut en liste over de jeg hører mest på for tiden i løpet av uken.  

I’ve lost about 13 kg myself but i’m considering losing maybe 2 kg more. your body looks amazing, so how much do you weigh and what’s your height?
Oh, wery good girl! You should be proud of yourself! Thank you  ♥ But my weight is something I wont share with my readers. My height is 165 cm, I think! : )  

A♥ og meg
Hvor lenge har du og A vært sammen?
– 2,5 år  ♥ (3 år 11.Oktober) Vi har bodd sammen i 2 år i September.

Har dere kjøpt leiligheten sammen?
– Nei, vi leier. Men vi har begge en stor drøm om å kjøpe oss et eget hus en gang.

 Annet

Studerer du?
– Nei, ikke nå lenger. Jeg startet på sykepleien i fjor høst, da jeg ikke ville ta et friår og forsøkte å finne et studie som hørtes greit ut for meg. Men det var det ikke alikevel, så jeg sluttet nå for et par måneder siden. Tror det er viktig å finne et studie du virkelig brenner for, og ikke velge noe bare fordi andre ønsker det, eller fordi du ikke finner noe annet akkurat da. Jeg trodde jeg hadde valgt riktig, men det var virkelig ikke noe for meg. Så nå forsøker jeg å finne et studie jeg kan søke på neste år. IKKE LETT!

Hvor er du fra?
– 
Jeg har bodd i Lillestrøm siden jeg var 4 år, så jeg er vel herfra. Men med separerte foreldre så har jeg vært innom Strømmen, Skjetten og Skedsmokorset. Jeg har gått på skole i Lillestrøm hele livet, spillt fotball på LSK, og er vel det man kaller en ekte Lillestrømling. Jeg elsker denne søte lille byen  ♥  Har egentlig ikke lyst til å flytte til et annet sted heller… Hvis ikke noen bestemmer seg for å bare gi meg et stort hus i en eller annen storby da : )

Kan du ha videoblogg?
– Nei, det tror jeg nok ikke. Ville blitt mobbet ihjel av venner og familie. Det spørs i såfall helt hva du ønsker en videoblogg om. . . Syns viedoblogg er så kleint! Men for all del, kommer dere med et veldig godt forslag så kan jeg jo prøve!

Hva ønsker du å gjøre til høsten?
– Til høsten ønsker jeg å få meg en fast jobb, 100% stilling, med en fast inntekt. Studier får jeg ikke startet på før neste høst.  

Hvor mye tjener du sånn ca i mnd?
– Da jeg studerte tjente jeg ca 7000 i mnd +/- . Men nå vet jeg ikke enda faktisk, for jeg har ikke fått lønningen etter at jeg sluttet på skolen enda. Jeg har jobbet mange ekstravakter i det siste, og skal jobbe 100 % i sommer så da blir det forhåpentligvis et høyere belløp.