Hallo ♥ På jobben i dag stresset jeg fra den ene brukeren til den andre, så det var godt å koble litt av på trening etterpå. I dag hadde jeg oppvarming på tredemøllen i 20 minutter (ventet på A♥) før jeg trente bryst og skuldre. Et lite tips til dere som sliter litt med motivasjonen når dere trener. Få med dere en venninne, kompis eller kjæreste. Så kan dere pushe hverandre. A ♥ er MYE sterkere enn meg, men han er veldig flink til å presse meg til å yte mer når jeg begynner å slite på vektrommet. 

I dag hadde vi pizza til middag (kaloribombe!!!), men på dager hvor jeg har vært i bevegelse hele dagen, og trent i tilegg, så er ikke dette noe jeg tenker på faktisk. Det er mange av dere som lurer på om jeg aldri spiser noe godt. Svaret på det er JO, det gjør jeg absolutt. I dag var det pizza til middag, men sunne måltider ellers. Og i går spiste jeg én «pølse» med Twix. Det hadde selvfølgelig vært mye bedre om jeg hadde spist en gulrot eller en stangselleri, men jeg har ikke stor tro på at det er bra å være helt manisk. Det er greit å kose seg innimellom. Men som jeg har sagt før… Alt med måte. I dag bestillte jeg for eksempel en liten pizza, i stedefor en stor. Både A ♥ og jeg har en greie for å spise pizza til det tyter ut av ørene våres om vi kjøper en stor nemlig. . . Det er egentlig bare å spise med hodet og magen… Tenk logisk. 

Vil også tilføye en ganske viktig greie her. For det er noen av dere som har fortalt meg at dere ligger på 1200 kalorier om dagen. OG DET ER IKKE BRAI det hele tatt. Da har dere missforstått meg helt i såfall. De gangene jeg har fått opp det på Shape Up så har jeg ført opp at jeg vil ned 1 kg i uken for å se hvor lite jeg må spise da. Og 1 kg i uken virker kanskje helt fantastisk med tanke på at du når vekten raskere. MEN med et så lavt kaloriinntak vil du mest sannsynlig gå veldig fort opp igjen når du er «ferdig» også. Så lite mat er ikke sunt for kroppen rett og slett, noe jeg mener å huske at ShapeUp informerer om også. I stede for å bygge opp kroppen din sterk og slank, så bryter du bare ned kroppen din, så den blir usunn og slapp. Jeg ligger på 1500-1600 kcalorier om dagen, og det har funket veldig bra for meg. ♥