Hei  I går gjorde jeg noe morsomt… Ei fra jobben inviterte meg på Mary Kay party for noen uker siden, og i går var vi en liten gjeng samlet og testet ut renseprodukter og sminke derfra. Det var veldig koselig, og hadde jeg ikke fått så liten lønn denne måneden så hadde jeg nok kjøpt masse derfra. Er det én ting jeg er altfor dårlig til å kjøpe så er det gode produkter for annsiktet. . . Skjerpings…
I dag har jeg trent, vasket tøy og trent med Nala (oppdragelse). Og akkurat nå koser jeg meg med månedens Elle  etter en veldig god middag! A og jeg skal snart på besøk til søsteren hans, så i kveld skal jeg ta det heeeelt piano, og lade opp til tidligvakt i morgen tidlig.

                      – Wok, stekte nudler og kylling i soyasaus. ♥

Ha en fin fredag alle sammen, og til alle russefolk… KOS DERE